ZİMMER Yüksek yoğunluklu indüktif sistem

27-04-2023 15:33
ZİMMER Yüksek yoğunluklu indüktif sistem

Ağrı, dünyada en çok artan sağlık sorunlarından biridir. Araştırmalar, yetişkinlerin yaklaşık %20'sinin ağrıdan muzdarip olduğunu göstermektedir.

Zimmer, yenilikçi Yüksek Enerji Endüktif Terapisi ile ağrı azaltıcı terapilerde yeni bir standart sunar.

Etkili ağrı tedavisinin yanı sıra Yüksek Enerji Endüktif Terapi, kas tonusunu çıkarmak, kan dolaşımını artırmak ve rejenerasyon sürecini etkinleştirmek için yaygın olarak kullanılır.

 

İnsan vücudu iyi bir iletken ortamdır ve ayrıca manyetik alanlara da iletkendir. Bir hücredeki iyonların bir yükü olduğundan, hücre zarının da belirli bir yüke ihtiyacı vardır.

Normal, sağlıklı hücrelerin zar yükü, bakteri ve virüsler de dahil olmak üzere hastalıklı veya yaşlı hücrelerden daha yüksektir. Hücre zarı yükü düşük olduğunda, hücrenin normal işlevini yerine getirmek için çok az enerjisi vardır.

Dolayısıyla hücrelerin enerjiye ihtiyacı vardır ve elektromanyetik alan uyarımının bu enerjiyi arttırdığı ve hücrenin işlevini optimize ettiği bilinmektedir.

Elektromanyetik alanlar hücreler, dokular, organlar ve kemiklerden herhangi bir deformasyon veya kayıp olmadan geçebilir, dokuların elektrokimyasını aktive edebilir, hücre ve hücre zarı fonksiyonunu iyileştirebilir.

 

emFieldPro, normal bir mıknatıs çubuğundan yaklaşık 600 kat daha güçlü olan 3 Tesla'lık bir manyetik alan oluşturur.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.